Idén is lesz képzési hét!

Az időpont 2015. június 22-28, a helyszín Cserépváralja.

A képzési hét nem csak a hallgatóknak szól, mindenki számára nyitott. Lehetőséged lesz megfigyelni és használni az elmédet és a testedet egyszerű, ám rendkívül hatékony módszerek segítségével, és az sem teljesen kizárt, hogy az érzéseiddel is kapcsolatba kerülhetsz. Alkalmad nyílik dolgozni magadon és játszani is – és a kettő nem biztos, hogy kizárja egymást.

Szállás

Nők 4 fős faházakban és a főépület szobáiban alhatnak, férfiaknak várhatóan sátorban. A cél, hogy hátrahagyjuk a hétköznapit, tapasztaljunk valami kevésbé megszokottat.

Technikai feltételek

A képzési hét alatt tudatosan kerüljük a telefonok, laptopok és más kommunikációs eszközök használatát. Ennek is az az oka, hogy kiszakadjunk a megszokott környezetből, elhagyjuk a biztonságot jelentő rutinokat, és megnézzük, hogy van-e élet a komfortzónán túl.

Interaktivitás

A közös programok, feladatok során megtapasztalhatjuk, milyen közelebb kerülni a másik emberhez, figyelni rá úgy, ahogy talán még soha azelőtt. És lehetőségünk lesz közelebb kerülni önmagunkhoz is, és úgy figyelni magunkra, mint soha azelőtt.

Aki tudatosan él, az harmóniára törekszik


Cserépváralja, 2015. június 22-28.

Jelentkezés: to@fontanus.hu
Várható költség: 95.000,- Ft
További részletek: +36 30 522 62 94

 A program facebook-eseménye: https://www.facebook.com/events/820729718034256/