A Fontanus Akadémia a fejlődést tanítja és képviseli – többek közt azzal, hogy folyamatosan fejődik maga az Akadémia is! Minden évben megújul, idén sincs ez másként. A mozgáson, a sporton keresztüli fejlődés új dimenziói nyílnak meg az érdeklődők, hallgatók előtt.

Itt a helyed!

Már korábban is számos fejlesztő játékkal ismerkedhettek meg a jelentkezők, idén még több hasonlóra van lehetőség. A legújabb fejlesztésű, hétről hétre változó játékok nem csupán a testnek, az egészségnek tesznek jót, de hatékonyan javítanak számos fizikai és nem fizikai képességet, a térlátástól a helyzetfelismerésen át a másokkal való együttműködésig.
És még élvezetesek is!

Vesd bele magad az életbe!

A játékokon túl számos információhoz is hozzájuthatsz arról, hogy mi történik bennük a játék közben. Előadásokon, beszélgetéseken, workshopokon nyílik lehetőséged megérteni, mi zajlik a testben, ezek a folyamatok hogyan hatnak a mentális működésre és mindezt hogyan hasznosíthatod a mindennapokban. Megismerheted saját működésedet, képessé válhatsz önállóan lépéseket tenni a természetes és egészséges életmód felé, hatékonyan döntéseket hozni vagy akár legyőzni a stresszt.

További infó az Akadémia honlapján.

Az Akadémiára folyamatosan jelentkezhetsz. Ha érdekelnek a képzéseink, a felveteli@fontanus.hu-ra küldheted a jelentkezésedet (önéletrajz, motivációs levél), illetve itt kérhetsz további tájékoztatást is.