Láthatatlan Konferencia – 2016. április 23. ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar Aulája

10+ előadó, 200+ percnyi tudásanyag, 1 teremben – egy egész délutános előadássorozat életvezetési témákban

A Láthatatlan Konferencia az életvezetési témák, a témákban járatos szakemberek és az érdeklődők fóruma, mely gondolatébresztő előadásokkal, lelkes előadókkal és a kapcsolódási lehetőség megteremtésével igyekszik az arra érdeklődőket szolgálni.

A Fontanus Központ két előadással lesz jelen a Konferencián:

Egy filozófus, egy pszichológus, egy orvos, egy statisztikus és egy fotós arra vállalkoztak, hogy egy 150 fős kutatás keretében utána járjanak, mi is a nő, mit jelent tapasztalni, meglátni, megélni, mik határozzák meg azt, amit látunk belőle, és mennyi mindent árulhat e egy nőről a fotózás…?

Ha el akarsz érni valamit, ahhoz munkára van szükség – különösen igaz ez, ha a saját fejlődésedről van szó. Kívülről segíteni senkinek nem lehet ebben, más nem tud fejlődni helyetted. Eszközöket kaphatsz, mások segíthetnek megtanítani a használatukat, de használnod végül neked kell azokat. Az előadás erről a munkáról szól: mi kell ahhoz, hogy elkezdhess dolgozni a fejlődésedért, mit jelent a munka fizikai, mentális és érzelmi szinten, és miért ne félj a hibázástól.

Az esemény weboldala: http://lathatatlanegyetem.hu/konferencia/

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1769361319954415/