Van egy csomó ismerősöm, aki szomorkodik a globális felmelegedés, a környezetszennyezés, felhalmozódó szemét miatt. Néha eljutunk addig, hogy ez meghaladja a Föld pusztulásáról szóló videók megosztását és lesz valami “valódi tett”, így szerveztünk már velük közösen erdőtakarítást, csikkszedést, szemétgyűjtést.

A napokban kaptam egy linket a 2016-os PET Kupáról. Elsőre csodálkoztam, mert nem akartam semmilyen versenyre sem nevezni, de aztán kiderült, hogy hasonló gondolkodású emberek a Tisza megmentésén fáradoznak és az évek óta tartó akciójuknak ezt a nevet adták.

2016. július 2-9. között lesz az esemény, előregisztrálni már lehet, várnak komplett csapatokat vagy egyéni jelentkezőket is. (http://petkupa.hu/hu_HU/megnyitottuk-a-nevezest-a-2016-os-pet-kupara/)

Akiben van szándék, hogy tegyen a környezetért, de még nem tudja, hogyan – ezt az eseményt tervezze be a naptárjába és jelentkezzen PET különítményesnek!

Ha valaki elhagy egy szemetet, az az ő felelőssége – ha te azt látod, és nem veszed fel, az meg a tiéd. Vállaljunk felelősséget a környezetünkért, az élőhelyünkért, hogy az hosszabb távon is alkalmas legyen az életre!

Lássuk meg azt, ami érték és óvjuk meg!

Ha szeretnétek egyénileg jelentkezni, írjatok a szervezőknek, ha beszállnátok a Fontanus Freestyle csapatába, akkor küldjetek egy e-mailt nekünk (dudas.agnes@gmail.com) és egyeztetünk a részletekről!

További infó: http://petkupa.hu/

Írta: Dudás Ági