Előre foglalt időpont alapján bármikor – Budapest

A szabadulós játékok nem véletlenül népszerűek: van bennük tét, izgalom, rejtély, csapatjáték, minden, ami az igazi kalandhoz kell.

A Titanic – A szabadulás kerettörténete ez:

Egy elismert bűnbanda tagjaként társaiddal már nagy hírnévre tettetek szert a Brit Birodalomban, hiszen eddig minden küldetést tökéletesen teljesítettetek. Egy rejtélyes idegentől jegyeket kaptatok a Titanicra, hogy majd New Yorkban vár rátok valaki. Már megszoktátok az ehhez kapcsolódó megbízásokat, így felszálltok a hajóra.

Április 12-én egy érdekes kódot kaptok rádión. A mellékelt megoldókulccsal sikerül kibogoznotok az üzenetet:

“Egy évvel ezelőtt bocsátották vízre az eddigi legnagyobb és legexkluzívabb óceánjárót, melyet valaha építettek és két napja, 1912. április 10-én állították szolgálatba.

Feladatotok, hogy bejussatok John Edward Smith kapitány kabinjába és megszerezzétek  egy dúsgazdag iparmágnás feleségének,  Mrs. Margaret Brown-nak  mesés értékű nyakékét, aki mint közeli jóbarátjára, a kapitányra bízta az ékszert az utazás ideje alatt. New Yorkba érve vár rátok a jutalom.”

titanic_jatek (3)

Megismertétek a küldetést, most már csak a megfelelő pillanatra kell várnotok. Ekkor egy nagy rázkódást éreztek és a hajón pánik tör ki. Ennél alkalmasabb esemény nem lesz: elindultok a kabinba. A zűrzavar egyre nagyobb és egyszer csak kulcsok csörgését halljátok, majd az ajtót rátok zárják. Az idő  egyre fogy. 60 perc áll rendelkezésetekre, hogy megtaláljátok az ékszert,  a kabin kulcsát és kijussatok a fedzélzetre, mielőtt Ti is odavesztek a hullámsírban.

További infó: http://www.titanic-aszabadulas.hu/