Fontanus freestyle – Vesd bele magad a tudatos életbe!

Röviden:

Fontanus Központ hallgatói és munkatársai vagyunk. Írunk olyan dolgokról, amiket érdekesnek tartunk, és szabadidős programokat szervezünk, mert szeretünk élni.

Valamivel bővebben:

A Fontanus Központ – és azon belül is az Akadémia – közössége igen színes. Van köztünk jogász, jógatartó, orvos, autószerelő, képzőművész, mérnök, filozófus, mindenféle. Összetartó közösség a miénk, úgyhogy rendszeresen találkozunk, beszélünk egymással, és szervezünk közös szabadidős tevékenységeket.

freestyle_logo_csaklogo_300

De nem csak magunknak!

Programjaink többsége nyitott bárki számára, aki kíváncsi rá, hogy mi történik az Akadémián. És mi szívesen megmutatjuk, mert ami itt zajlik, olyan máshol nemigen van – és szeretnénk, ha egyre többen lennénk.

A képzéseken dolgoztatjuk a testünket, az agyunkat, sőt, olykor érzésekkel is találkozunk a munka során. A munkát az elengedés váltja fel, de ha tudatosan csináljuk, akár ebben is tudunk fejlődni. Ebben segítségünkre vannak a társaink, a tanáraink figyelme, és maguk a programok is, legyen az sport, nyári képzési tábor, vagy akár egy turistaútvonal rendbetétele.

Az írásainkból, ha figyelsz, megláthatsz egy egészen új szemszöget, vagy akár többet is, talán olyanokat is, amiket máshol nem. Témáink színesek, ha akarod, neked is szólnak.

Kapcsolódj ki velünk – ha pedig megjön a kedved és úgy döntesz, kapcsolódj be hozzánk!